Ljubavni horoskop za ponedeljak,24.oktobar:Ovaj znak ce dobiti poruku koju dugo ceka!

Ljubavni horoskop za ponedeljak,24.oktobar:Ovaj znak ce dobiti poruku koju dugo ceka!

Oktober 23, 2022 Aus Von dea

Moramo da kazemo da nema sumnje da su pred vama dani kada cete dobiti ono sto zelite…

 

OVAN

Ako ste rodjeni u ovom znaku znajte da nema sumnje da ce vam ovaj dan biti jako lep. Dugo ste cekali na to ali je sada samo pitanje dana kada cete mocin da kazete da  imate u svojoj blizini nekoga do koga vam je stalo.

 

BIK

Vrlo je vazno da naglasimo da ce vama ovaj dan biti lep. Ali ono sto moramo da dodamo jeste da znate da je jednom raku stalo i da ni u kom slucaju necete pogresiti ako mu date priliku. Naravno,ako je sada vase srce slobodno.

 

BLIZANCI

Moramo biti iskreni i reci da je velika greska sto ne znate da cuvate ono sto imate. U danu koji je pred nama cete dobiti priliku da se uverite u to da je nekome stalo do vas, ali vi ste i dalje fokusirani na proslost. To vam je velika greska.

 

 RAK

Ovaj dan vama nece doneti ono sto zelite ali  to ni u kom slucaju ne znaci da treba da gledate unazad. Dakle posvetite se sebi i uzivajte u svemu sto sledi. Posle niza suza je moguce da dobijete sve o cemu mastate.

 

 LAV

Konacno, ovog ponedeljka cete na delu da se uverite da postoji neko ko vas voli. Da ste posebni sami po sebi i da ni u kom slucaju ne treba da gledate unazad. Ako postoji neko o kome mastate onda treba da se fokusirate na to.

 

 DEVICA

Ovaj dan nece doneti ono sto zelite. Ali je jako vazno da naglasimo da ce zvezde biti na vasoj strani u danima koji tek slede. Posvetite se sebi i uzivajte u onom sto imate. Nekome je stalo do vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2