Ljubavni horoskop za subotu,22.oktobar:Vreme je da neko sazna lepe vesti!

Ljubavni horoskop za subotu,22.oktobar:Vreme je da neko sazna lepe vesti!

Oktober 21, 2022 Aus Von dea

 Subota koja je pred nama ce jednom zodijaku doneti neocekivane promene na polju emocija

 

OVAN

Jako je vazno da kazemo da cete u danima koji su pred nama imati priliku da se uverite u to da vas neko voli. Moguce je da cete cak i ove subote na delu  moci da se uverite u neciji dokaz emocija. Samo uzivajte u svemu sto sledi.

 

BIK

Konacno, dani za ljubav su pred vama. To je ono sto moramo da kazemo. Ovo ce biti dan kada cete moci da se uverite u to da ste voljeni. Ako ste u vezi imajte na umu da nije nemoguce ni da saznate da voljena osoba zeli da  pocnete zajednicki zivot.

 

BLIZANCI

Samo nemojte sumnjati u voljenu osobu. To je najveca greska koju mozete da napravite. Ono sto moramo da kazemo jeste da samo od vas zavisi hoce li vas sreca pratiti na svakom koraku. Od toga da li kvarite srecu sumnjama koje nisu opravdane.

 

RAK

Konacno ce i vama da krene na bolje. Dakle, moguce  je da ce ova subota doneti ostvarenje onoga sto zelite. Ali, bitno je da kazemo da ne smete da zapostavite svoje poslovne obaveze usled zelje da  uzivate na polju emocija.

 

LAV

Ovaj dan nece doneti velike promene. To ne znaci da treba da ocajavate vec da prosto  uzivate u onome sto imate.  Dakle, od vas mnogo toga zavisi kada je ovaj dan u pitanju. Posvetite se sebi.

 

DEVICA

Konacno ce sreca biti tu. Konacno vam sledi ostvarenje jedne velike zelje. Ako se do sada nije desio jedan poseban susret imajte na umu da je to moguce u danu koji je pred nama. Nemojte sumnjati vec se prepustite.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2