LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP! Neko zbog veze nema mir.

Nedeljni ljubavni horoskop

Ljubavni nedeljni horoskop za sve znake zodijaka…

OVAN

Ljubavni nedeljni horoskop porucuju… Ljubav vam u zadnje vrijeme ne ide onako kako bi htjeli i ne ispunjava vaša očekivanja. Možda da se zapitate što ustvari želite od svoje veze i partnera. Ako zaista želite da ljubav procvijeta i bude kao nekada, budite vi prvi koji će unijeti neke promjene u ljubavni život.

BIK 

Jedan posve banalan i slučajan susret promijenit će sve u narednoj sedmici. Osoba koju ćete upoznati, osvojit će vas na prvi pogled. Nećete se moći oteti razmišljanju i planiranju kako da ostvarite još jedan susret. Naredna sedmica mogla bi za vas biti u znaku ljubavi i početku ljubavne veze.

BLIZANCI

U sedmici ispred nas u vaš ljubavni život uvući će se prošlost ili bolje reći situacije i problemi iz prošlosti. Nećete se moći suzdržati pa ćete partnera podsjetiti na neke stvari iz prošlosti koje nisu bile ispravne. Jasno da vam partner neće ostati dužan, jer će i on vas podsjetiti na vaše greške.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Ljubavni nedeljni horoskop porucuje… Previše ste opterećeni poslom, poslovnim problemima i obavezama, a zbog toga vam trpi ljubavni život. Uskladite svoje radno vrijeme sa slobodnim, kao i poslovni život sa privatnim životom. Može vam se desiti da vam se stvore ljubavni problemi, jer namjerno ili nenamjerno ipak zapostavljate partnera.

LAV 

Vaše misli su usmjerene prema osobi prema kojoj, po nekim nepisanim pravilima ne bi trebale biti. Srce kaže jedno, a razum drugo. Lomite se i ne znate šta da napravite. Sto god da odlučite, nećete biti zadovoljni, jer možete dobiti ono što srce želi, a opet s druge strane možete dosta izgubiti. Vrijeme je da se dogovorite sami sa sobom.

 

Nastavak na idućoj stranici…