LJUBAVNI SREĆNICI NOVEMBRA! Horoskop otkriva ko su…

Ljubavni srećnici novembra

RAK

Upravo vi ste prvi ljubavni srećnici novembra. Jako je vazno da kazemo da ste vi neko ko ume da se izbori za svoje snove.

Svi misle da ste vi mirni ali je istina potpuno drugacija.

Vi ste neko ko samo   ume da ceka i ko je jako strpljiv ali  se za emocije itekako borite.

Moramo da kazemo da vam dolaze dani tokom kojih cete videti pravo lice nekih ljudi.  Ali, na pozitivan nacin. U vasoj neposrednoj blizini postoji neko ko je spreman na sve kako bi vas imao kraj sebe.  Do kraja  meseca ce ta osoba napokon da skupi snagu da vam sve to i kaze… A vi ćete ujedno biti ljubavni srećnici oktobra.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

JARAC

Vama   kada je o oktobra rec nista nije islo od ruke…  Prvi dani ovog meseca za vas su bili      jako tuzni i sada je vrlo moguce da ste bezvoljni i da vam se cini da nista nema svrhe. Ali, niste u pravu. Vi ste neko ko uvek ume da se   bori i neko ko je borac a  ne   ko odustaje kada   naidju prvi problemi.

U toku novembra meseca  u vas  zivot ulazi prava osoba i u to nema nimalo sumnje.

Dajte joj do   znanja sta je ono sto osecate prema njoj odmah. Nema razloga da bilo sta cekate, to je ono sto moramo da kazemo.

Vrlo je vazno da imate na umu vaznu cinjenicu da cete biti voljeni – i da ce napokon vasi snovi biti ostvareni.

Postoji sansa da ce jedna osoba  iz vase proslosti ponovo pokusati da vas osvoji. To je sada samo na vama jer samo vi imate prava da donesete  odluku o tome hocete li joj dati priliku.

Ali, cinjenica je da vas ta osoba i dalje pamti. Vi ćete biti pravi ljubavni srećnici novembra.

Nastavak na sledecoj  strani…