Lose vesti za pripadnike ovih znakova – moraju da budu jaki!

Lose vesti za pripadnike ovih znakova – moraju da budu jaki!

Januar 19, 2022 Aus Von dea

Vreme je da se ovi znaci suoce sa bolnom istinom. Jako ce patiti, ali sve bude i prodje…

 

  LAV

Lose vesti imamo za vas ali ono sto moramo da kazemo jeste da  treba da budete jaki. Dolaze vam dani tokom kojih cete moci da kazete da nista nije onako kako bi ste zeleli ali znajte da sve bude i prodje.

Ono sto je vazno da naglasimo jeste da vas cekaju teski dani kada je o ljubavi. Ali to je samo do vas, jer ste bili voljeni pa ste se  na neki nacin sa tom emocijom igrali.  Dakle,sada vam jedino ostaje kajanje, jer  prosto ne mozete da vratite vreme i da  bilo sta  uradite kako bi ste tu gresku ispravili. Ono sto moramo da kazemo jeste da  sada jedino mozete da snosite posledice svojih postupaka i gresaka.  Dakle, ono sto cete saznati jeste da je vasa voljena osoba zauzeta. Ona je svoju srecu sada nasla kraj nekog ko ce umeti da je ceni i nekog ko se nece sutra kajati,kao vi sada.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Cinjenica je da vas cekaju teski dani,  i zao nam je sto vama ovog dana donosimo lose vesti. No, to je cinjenica. Jedino sto mozete da uradite jeste da  se sa tim pomirite. I da ovo bude zivotna lekcija, kako vise nikada  ne bi ste dosli u situaciju da izgubite ono do cega vam je stalo.

 

 Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2