Lutko ostani DOSTOJANSTVENA UVEK! Ove stvari mu NE TOLERISI!

Lutko ostani DOSTOJANSTVENA UVEK! Ove stvari mu NE TOLERISI!

September 6, 2023 Aus Von Jovana

Postoje žene koje zaista  cene i poptuju sebe i svoju ličnost. Lutko budi jedna od njih!

Lutko ne dozvoli muskarcu da predje granicu i ostani dostojanstvena.

Muškarci nikada ne mogu da se ponašaju prema svakoj ženi isto. Uvek je bilo onih žena koje dozvoljavaju mnoge ispade muškarcu i one koje dostojanstvene žene koje sebe pre svega poštuju.

Treba svaka žena sebe pre svega da poštuje i da nikada ne dozvoli muškarcu ponašanje neko koje nije u skladu sa njenim principima. Jednostavno treba svaki muškarac da zna da prepozna ženu i da vidi kojeg je pre svega karaktera.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Oko žene koja ima poštovanje prema sebi koja je jaka ličnost treba da imate neke manire pre svega. Jednostavno ako nemate neku taktiku i ako se ne ponašate u startu kao zreo muškarac vi nećete nikada osvojite srce te žene.

Jednostavno bilo koja žena koja sebe poštuje nikada se neće potčiniti svom partneru.  Ona to niko sebi ne bi dozvolila, njena dela uvek najviše govore o njoj.

U nastavku teksta vam otkrivamo koje stvari jaka i dostojanstvena žena nikada neće dozvoliti.

MUŠKARAC KOJI JE ISKROŠĆAVA NA BILO KOJI NAČIN

Lutko nikako ovo ne dozvoli!

Jednostavno ove žene kada vole, vole do kraja. Ali to ne znači nikako da će one dozvoliti da ih bilo ko iskorišćava. Uvek su u vezi široke ruke i sve što je njihovo to je i od njihovog partnera, ali mora biti i obrnuto.

Kada vide da se samo njihov novac troši njima je sve jasno i to nikada neće dozvoliti. Žene koje vode racuna o sebi i poštuju sebe odlicno znaju kakav muškarac može da stane uz njih!

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2