MAGICNE KARTE VELIKIH PROMENA! Izaberi jednu ”MAGICNU KARTU” i ona ti otkriva kakva te velika ZIVOTNA PROMENA ocekuje USKORO!

MAGICNE KARTE VELIKIH PROMENA! Izaberi jednu ”MAGICNU KARTU” i ona ti otkriva kakva te velika ZIVOTNA PROMENA ocekuje USKORO!

4 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Promene su nesto sto nam je veoma cesto potrebno, iako to ne zelimo da priznamo, nekada su promene pozitivne, mada je problem kod svih nas jeste to sto kada se naviknemo na jedno, obicno ne zelimo da se bilo sta promeni, ipak na promene veoma cesto ne mozemo da uticemo, a posle magicne karte koje mogu da nam otkriju kakve nas promene ocekuju…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

MAGICNA KARTA  A.

 

Izaberali ste magicnu kartu ”vatrene ptice”, a vatrena ptica simbolizuje novi, ali mnogo lepsi pocetak.

Magicna karta koju ste izabrali otkriva kakva vas zivotna promena ocekuje uskoro:

”Trenutno imate mnogo tuge u zivotu, tuge imate zbog brojnih razloga, ali vi ocigledno ne shvatate koliko ste snazni, ipak uskoro vas ocekuje jedna velika promena, uskoro vas ocekuje promena mesta i okruzenja, uskoro vas ocekuje putovanje na neko drugo mesto, ostaviti cete sve iza sebe a na tom mestu  cete ostvariti veliku srecu, mnogo toga ce se promeniti u vasem zivotu, ali promena koja vas uskoro ocekuje ce vam doneti veliku srecu”.

Magicna karta otkriva da vas uskoro ocekuje velika zivotna promena, magicna karta otkriva da cete promeniti mesto i okruzenje i da cete otici na neko drugo mesto na kojem cete biti srecni, upravo vas to ocekuje, a sve ce vam to predstavljati veliku zivotnu promenu, to vam otkriva ova magicna karta.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3