MAGIČNI KRISTALI OTKRIVAJU SUDBINU: Odaberite jedan i reći će vam sve o vama

MAGIČNI KRISTALI OTKRIVAJU SUDBINU: Odaberite jedan i reći će vam sve o vama

4 Augusta, 2018 Off By luca

Odaberite onaj koji vas najviše privlači u ovom trenutku, nemojte odabrati prema svojoj omiljenoj boji.

U nastavku je objašnjenje što otkriva o vama kristal koji ste odabrali.

Vodite se instinktom.

1. Plavi Howlit

Ukoliko ste izabrali kristal broj 1, trebali bi poraditi na svojim komunikacijskim veštinama. Imate li potrebu progovoriti o onome što vam je na umu? Jeste li bili iskreni sa svojim osećanjima, prema sebi ili prema nekom drugom? Slušate li pažljivo druge ljude?

Ovaj kamen predstavlja grlenu čakru koja takođe uključuje uši – stoga je povezana s komunikacijom u svim oblicima. Ako imate fizičke probleme u grlu poput upale grla, vreme je da obratite pažnju na ono što ne govorite nekome.

Možda treba da razgovara sa više diplomatije. Prećutkujete li nešto kako ne bi poremetili mir ili izbegli sukob? Govorite li s ljutnjom? Vreme je da se pozabavite emocionalnim problemom iza grlenih problema.

Ukoliko imate problema sa ušima, možda ste odlučili da ne želite da slušate više ili treba slušati ljude oko sebe uključujući i šaputanje svog višeg ja? Samo vi ćete znati istinu o ovoj fizičkoj bolesti. Često deca imaju problema sa ušima, jer ne žele da čuju reč „ne“ ili više ne žele da slušaju roditelje kako se svađaju.

Hovlit kristal je obojen u plavo što takođe može ukazivati da niste verni sebi. Nosite li masku celo vreme – ne dopuštajući da drugi vide vaše pravo lice?

Svi smo jedinstveni i imamo individualne talente i sposobnosti – niko drugi nije sasvim poput vas. Vreme je da pokažete svetu vaše pravo, prekrasno lice.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2