MAGICNI PRSTEN danas vam ISPUNJAVA ZELJE:Pozeli NESTO,biraj  prsten,pa saznaj KADA ces to DOBITI!

MAGICNI PRSTEN danas vam ISPUNJAVA ZELJE:Pozeli NESTO,biraj prsten,pa saznaj KADA ces to DOBITI!

Juli 11, 2018 Off By luca

MAGICNI PRSTEN A:

Ako si izabrao ovaj prsten,zelja koju si pozeleo je osudjena na uspeh ali ces morati da sacekas jos neko vreme da bi se ona ostvarila.Jednostavno je za nju potrebno vise  vremena ali je sasvim jasno da  ce te sto se ovoga tice pratiti sreca a narocito ako se radi o  zelji koja je ljubavna.

Moras vise paznje da posvetis osobama do kojih ti je stalo,i to jedino upozorenje koje imamo za tebe,ali nemas potrebe  da strahujes sto se tice ove zelje jer sumnje nema da ti je sudjeno da uzivas u njenim carima i da osmeh uvek  imas na svojim usnama.

Medjutim, da bi se zelja ostvarila,ti moras pre svega da shvatis da ne mozes dobiti sve sto pozelis i da pokusas da na svoju zelju utices  tako sto ces jasno da priznas sve sto ti je na srcu jer je upravo to nesto sto je nekada jedino sto je potrebno da bi se zelja ostvarila.  Zamisli ovu zelju jos jednom,ali prvo otvori svoje srce i prestani da mislis o bio cemu drugom i svoje misli i svoje zelje   usmeri samo na glas svog srca.Tada su najvece sanse da se  zelja ispuni.

 

MAGICNI PRSTEN B:

Ova zelja ce se ostvariti i to  pre nego sto mozes da zamislis i u to nemoj nimalo da sumnjas.Samo je pre svega potrebno da uzmes u obzir da ova zelja zavisi i od nekih drugih ljudi te da shodno svemu tome nadjes vise vremena za one do kojih ti je stalo. Odnosno, ako dodje do toga da se zelja ispuni,a velike su sanse da hoce, ne smes u svojoj sreci i u ushicenju da zaboravis na sve one ljude koji su bili uz tebe i pre nje i one koji su tu i u sreci i u bolu.To je jednostavno najvaznije,i to je najvaznija lekcija koju moras da primenis i sada ali i u celoj tvojoj  buducnost.Jednostavno neka ti najvaznije bude da sacuvas ljude do kojih ti je stalo i da sa njima podelis svoju srecu,do koje ce doci,bas kao sto imas potrebu da i tugu delis kada ti je tesko.

Zelja kao zelja je veoma dobra i sasvim je jasno da ona potice iz dna tvog srca,a dobro je poznato da sve onos to covek iskreno zeli da on to kad tad i dobije i upravo ce tako biti  i ovog puta. Tebi je sudjeno da ti se dese velike stvari.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2