MAGICNI SIMBOLI PRAVE I BOLNE ISTINE! Izaberi jedan “MAGICNI SIMBOL“ i on ti otkriva kakvu ces BOLNU ISTINU SAZNATI, a koja ce ti “OTVORITI OCI“!

MAGICNI SIMBOLI PRAVE I BOLNE ISTINE! Izaberi jedan “MAGICNI SIMBOL“ i on ti otkriva kakvu ces BOLNU ISTINU SAZNATI, a koja ce ti “OTVORITI OCI“!

Juli 5, 2018 Off By Pleomax993

Nista nije onako kako izgleda, a to se obicno ispostavi kao tacno, svi mi verujemo u nesto, a kada saznamo pravu istinu kao da se “okrene svet oko nas“,a postoje magicni simboli koji upravo mogu da otkriju pravu istinu, iako ti magicni simboli otkrivaju istinu koja nam donese tugu, ipak posle nekog vremena shvatimo da je bolje sto smo saznali pravu istinu, jer bolje je znati istinu nego ziveti i verovati u nesto sto nije istina…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

MAGICNI SIMBOL PRAVE I BOLNE ISTINE  A.

 

Vama je oduvek bilo stalo do istine, vama je istina vazna, vi vise volite istinu nego bilo sta drugo, medjutim iako to mnoge osobe iz vaseg okruizenja znaju, ipak one vam ipak govore cesto lazi umesto istine, ali svaka istina se sazna.

Magicni simbol prave i bolne istine otkriva kakvu cete uskoro istinu saznati:

“Predstoji vam nesto sto ce vam otvoriti oci, nesto zbog cega cete shvatiti da ste ziveli u zabludi mnogo vremena, uskoro cete saznati pravu istinu o vasem najboljem prijatelju, uskoro cete saznati da vam ta osoba nikada nije bila prijatelj, naime upravo je ta osoba ucinila nesto sto vam je pre nekog vremena donelo mnogo tuge, a ta osoba je zapravo okrivila za to jednu drugu osobu, a zapravo je sve to ucinio upravo taj vas “prijatelj“, uskoro cete to shvatiti, uskoro cete shvatit pravu istinu o toj osobi, a u tim trenucima vam nece biti ni malo lako“.

Magicni simbol pravi i bolne istine otkriva da cete sanzati pravu istinu o vasem najboljem prijatelju, saznati cete nesto sto ce vam otvoriti oci i nesto zbog cega cete promeniti misljenje o toj osobi, magicni simbol otkriva da vam to uskoro predstoji, i da vam ni malo nece biti lako zbog toga.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3