MAGICNI SIMBOLI SRECE, NOVCA i LJUBAVI! Izaberi jedan SIMBOL i privuci u svoj zivot ono sto ti je POTREBNO i saznaj sta ce tebi doneti MAGICNI SIMBOL!

MAGICNI SIMBOLI SRECE, NOVCA i LJUBAVI! Izaberi jedan SIMBOL i privuci u svoj zivot ono sto ti je POTREBNO i saznaj sta ce tebi doneti MAGICNI SIMBOL!

22 Juna, 2018 Off By Pleomax993

Svako od nas nesto zeli, neki od nas zele da imaju sto je moguce vise srece, neki zele mnogo novca posto je on vazan, a neki samo zele ljubav, niko od nas nema iste prioritete, ali ipak postoje magicni simboli koji mogu da nam donesu to sto nam je potrebno…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

MAGICNI SIMBOL A.

 

Vi ste izabrali magicni simbol ”detelinu”, a detelina je simbol srece.

Ocigledno je da ste vi osoba koja nema dovoljno srece u svom zivotu, ocigledno da je vama sreca najvaznija i da vam je sreca preko potrebna, vama ce ovam magicni simbol srece upravo doneti veliku srecu.

Detlina ce vam doneti srecu koja  vam je toliko potrebna, doneti ce vam srecu  na svim planovima zivota, a uz pomoc srece ove deteine vi cete moci da ostvarite sve ono sto zelite, moci cete da ostvarite uspehe na planu posla, na planu ljubavi, a isto tako ce vam ova detelina uz pomoc svoje srece doneti mnogo zdravlja.

Vama je sreca najvise potrebna trenutno pa vas je upravo zbog toga privukao ovaj magicni simbol, a ova srecna detelina ce vam doneti toliko zeljenu srecu, detelina ce vam doneti ogromnu kolicinu srecu, mnogo srece cete imati u vasem zivotu.

Dakle vama je sreca trenutno najpotrebnija pa ce vam ova ”srecna detelina” doneti mnogo srece.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3