MAGIČNI SIMBOLI UPOZORENJA: Izaberi jedan i saznaj šta te LOŠE uskoro očekuje!

MAGIČNI SIMBOLI UPOZORENJA: Izaberi jedan i saznaj šta te LOŠE uskoro očekuje!

Oktober 11, 2022 Aus Von Pleomax993

 

AKO STE IZABRALI DRUGI MAGIČNI SIMBOL:

Vi ćete tokom narednog perioda imati jednu neočekivanu priliku, ali vi tu priliku ne trebate iskoristiti. Naime, vama će naredni period doneti priliku da ponovo započnete vezu sa vašim bivšim partnerom. Vama će se ta osoba vratiti u život i ona će biti spremna na sve kako bi vas ubedila da joj ukažete još jednu priliku. Vi ćete čak početi da verujete u promenu te osobe, ali vi toj osobi ni u kojem slučaju ne trebate ukazati još jednu priliku. Vi toj osobi ne trebate ukazati priliku jer se ona nije ni malo promenila.

Ako vi odlučite da ponovo započnete vezu sa bivšim partnerom, onda ćete u toj vezi imati samo mnogo problema, kao i razloga za tugu.

AKO STE IZABRALI TREĆI MAGIČNI SIMBOL:

Vi ni sada ne možete biti preterano zadovoljni sa dešavanjima u vašem životu, a vama nažalost novi problemi stižu. Vama naredni period ni malo neće ispuniti očekivanja. On će vam doneti jako mnogo toga negativnog i lošeg. Vas tokom narednog perioda očekuje mnogo kako poslovnih, tako i ljubavnih problema. Prvo vas očekuju problemi na poslu. Vas na poslu očekuju dešavanja koja će vam teško pasti. Očekuju vas problemi zbog kojih će vaše zaposlenje biti pod znakom pitanja.

Međutim, vama će mnogo teže pasti sve ono što vas očekuje u ljubavi, a vas očekuju brojni loši postupci vašeg partnera. Vaša voljena osoba će činiti neke postupke koje svakako da ne bi trebala da čini i vi ćete preko nekih postupaka voljene osobe veoma teško moći da pređete. Vi ćete veoma ozbiljno početi da razmišljate o ljubavnom kraju.

Vi zaista ni malo nećete moći da budete zadovoljni sa svim onim što vam uskoro stiže.

Seiten: 1 2