MAGICNI SIMBOLI ZASTITE, SRECE I DOBRE KARME! Magicni SIMBOL koga izaberes donosi nesto veoma VAZNO I POZITIVNO u tvoj zivot, izaberi jedan SIMBOL i saznaj sta ce tebi DONETI!

MAGICNI SIMBOLI ZASTITE, SRECE I DOBRE KARME! Magicni SIMBOL koga izaberes donosi nesto veoma VAZNO I POZITIVNO u tvoj zivot, izaberi jedan SIMBOL i saznaj sta ce tebi DONETI!

Juli 2, 2018 Off By Pleomax993

Magicni simboli u vecini slucajeva mogu da nam donesu brojne pozitivne stvari u nas zivot, naravno pod uslovom to da zasluzujemo, a magicnih simbola postoji mnogo, postoje magicni simboli zasttie, srece i dobre karme…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

MAGICNI SIMBOL A.

 

Vi ste izabrali prvi magicni simbol, vi ste izabrali “amajliju zastite“, ovaj magicni simbol izaberu samo osobe kojima je potrebna zastita u zivotu, a ocigledno je takav slucaj sa vama, a ovaj magicni simbol ce vam upravo doneti zastitu.

Magicni simbol zastite koga ste izbarali otkriva od cega cete zastitu imati:

“Vama je potrebna zastita na mnogo planova zivota, vi se trudite da ostvarite uspehe, ali brojne nesrecne okolnosti obicno ucine suprotno, pa umesto uspela vi zabelezite neuspehe, ali to vise nece biti moguce, vi cete imati zastitu od svega, imati cete zastitu od uticaja losih okolnosti, imati cete zastitu od uticaja losih ljudi, a takodje i od problema, vama se nista vise nece lose desavati, sve ono sto ce vas okruzivati jeste sreca, posto cete se sigurno izboriti za srecu cim u vasem zivotu vise ne bude problema niti poteskoca“.

Magicni simbol zastite vam otkriva da cete imati zastitu od svega, imati cete zastitu od losih okolnosti, od problema, od losih ljudi, otkriva da vam se nista vise nece lose desavati i da cete biti okruzeni srecom, posto cete se sigurno izboriti za nju kada u vasem zivotu ne bude bilo problema.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3