Mala kazna čeka OVE znakove, dok će Strelci i Jarčevi prosto uživati!

Mala kazna čeka OVE znakove, dok će Strelci i Jarčevi prosto uživati!

August 3, 2023 Aus Von luca

 

Mala kazna uskoro očekuje pripadnike znaka Blizanaca…

 

OVAN

Dragi ovnovi, vaš život će postati bolji tokom narednog perioda zbog nekih dešavanja. Vama dolaze veoma lepi trenuci i to pre svega zbog dešavanja u ljubavi. Ono što vam dolazi će vam se mnogo dopasti.

BIK

Dragi bikovi, vama će uskoro neke osobe stvoriti probleme. Zapravo će vam probleme stvoriti neke osobe kojima vi mnogo verujete i to tako što će otkriti neke tajne o vama. Neće vam biti apsolutno ni malo lako.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama uskoro dolaze jako negativna dešavanja. Vama zapravo dolazi mala kazna za jednu grešku iz vaše prošlosti, a tako se može nazvati nešto što će vam se desiti u ljubavi. Neće vam biti lako.

RAK

Dragi rakovi, vama uskoro stižu poslovne pobede. Naime, očekuju vas dešavanja zbog kojih će vaša poslovna situacija postati mnogo bolja, a isto tako će neki uspesi koji vas očekuju na poslu imati pozitivan uticaj i na vaše finansije.

LAV

Dragi lavovi, vaša veza će tokom narednog perioda početi da funkcioniše na mnogo lepši i bolji način jer vam stiže tako mnogo toga dobrog. Ono što vas očekuje u ljubavi se može nazvati pravom malom čarolijom.

DEVICA

Drage device, vama uskoro stižu razočarenja. Vas će neke osobe jako razočarati sa nekim postupcima i zato će vam biti teško. Naredni period vam zaista neće ispuniti očekivanja koja vi imate od njega.

nastavak na sledecoj stranici..

Seiten: 1 2