Mlad Mesec je u Lavu 11. avgusta 2018: Spremite se za nove ljubavne početke!

Mlad Mesec je u Lavu 11. avgusta 2018: Spremite se za nove ljubavne početke!

4 Augusta, 2018 Off By luca

Ovo je treće pomračenje ovog leta a drugo pomračenje Sunca. Poslednji put je bilo isto pomračenje na 18. stepenu Lava 11. avgusta 1999. godine pa se pojedine osobe mogu prisetiti šta se sve dešavalo tada. Ovo pomračenje ne bi trebalo da bude opasno kada se uzme u obzir i mlad Mesec pa se preporučuju novi počeci. Što se tiče unutrašnje ljubavi, osećanja u ljubavnim vezama, pojedine osobe će zablistati u novim idejama i poslovima, neke osobe mogu unovčiti svoju duboku maštu, pojedini znaci mogu biti jako osetljivi pa će se dublje vezati za one koje vole. Pomračenje se dešava u drugoj dekadi i najviše obuhvata osobe rođene u tom periodu.

Sa ovim pomračenjem koje se dešava u 5. polju, polju dece, ljubavi, porodice i svega što nam daje osećaj pripadnosti i sigurnosti. Sunce i Merkur će za vreme pomračenja biti negativno aspektovani sa Jupiterom iz Škorpije pa se mogu dešavati zablude, prevelik optimizam, preterivanje, iskorišćavanje, lakomislenost i euforija. Potrebno je obratiti pažnju u svim oblastima, što zavisi od vaših ličnih tranzita i polju gde pada pomračenje i šta aspektuje.

Šta mogu očekivati pojedinačni horoskopski znaci?

Ovan

Vi možete osnažiti vašu ljubavnu vezu, biti romantični i zaljubljeni. Ovnovi koji imaju decu mogu biti u lepoj harmoniji sa njima i pokrenuti neku dublju emociju. Možete pokrenuti sa ovim mladim Mesecom i neke kreativne grupe i raditi za zajedničke ideale. Možete steći i nove prijatelje.

Bik

Sva dešavanja se pokreću u porodici, sa roditeljima, autoritetima šefovima. Uglavnom se dešava povlačenje u prošlost i svoje korene, gde vas vodi vaš instinkt da se rešite spoljašnog pritiska i povratite vašu energiju. Kod pojedinih Bikova se može desiti borba za neko uticajno mesto i obezbeđivanje svoje reputacije i karijere. Pazite šta pričate i kome pričate.

Blizanci

Naglašeno je prikupljanje informacija i sklapanje veza u neposrednoj blizini. Putovanje, obrazovanje, kontakt sa braćom, sestrama. Sve se svodi na komunikaciju, studiranje, filozofiranje i psihološki stav prema svemu. Sada možete steći veći uvid u sve, a posebno u osobe koje vam mogu pružiti takvo prosvetljenje.

Rak

Kod vas se pokreće sve što je vezano za svojinu, bilo to na duhovnoj, emotivnoj, fizičkoj ili materijalnoj osnovi. Mogu se otvoriti i neke sposobnosti za sticanje istih. Sada možete da se lako rešite zastarelih modela i pokrenete neke nove moći. Suočavate se sa partnerovim sredstvima i vašim psihološkim stavom prema njemu.

Lav

Vi duboko želite da se predstavite svetu, stavljate masku sa kojom se osećate opušteno. Naglašeno je i vaše polje partnerstva i kako se vi odnosite prema drugim ljudima kada je ravnopravnost u pitanju. Sada je potrebno da pazite šta pričate da ne biste od prijatelja dobili neprijatelje.

Devica

Moć da svoje stvaralačke snage dovedete do te mere da pokrenete zajednicu koja će sada vama služiti. Emotivno ste spremni na pokazivanje emocija i neki veći korak u vezi. Spremnost da sakupite i stopite u važnu celinu koju ste mudro skupljali iz različitih iskustava i talenata.

 

 

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2