MNOGO je DOBRIH ali BIK je NAJBOLJI od svih!

MNOGO je DOBRIH ali BIK je NAJBOLJI od svih!

19 Marta, 2020 0 By DEA

BIK

Ovo je  znak koji ume da ide glavom  kroz zid i koji ni u kom slucaju ne odustaje od onog sto zeli.

Moramo da kazemo da je ovo    neko za koga svi misle da ide glavom kroz  zid ali to ne znaci da ce ikada igrat  prljavo.

Bik je neko ko   zeli svakome da se nadje … Bice koje ce biti u stanju da se bori za ono sto zeli uvek i u svakom slucaju   ali on svakom zeli  da se nadje.

Jako je vazno da   kazemo da je ovo covek koji ima dobru dusu i koji nikad nikome nece   nauditi ali ono sto moramo da  kazemo jeste da   itekako ume da vrati istom merom.   Ono sto je   jako vazno jeste da je bik bice koje ima    potrebu da usreci one koje voli  ali on isto  to zeli i ocekuje i od njih.

Bik je neko ko ide na sve   ili nista i u to nema nimalo sumnje. Spreman je da se   izbori za ono sto hoce  i ni u kom slucaju ne odustaje  od onog    do cega    mu je stalo. No,  nikad nece nekome nauditi kako bi dobio ono sto zeli. Posten je i iskren i  jedan od onih znakova koji nikome na svetu   ne zeli nista lose. Vrlo je vazno da  kazemo   da je on neko ko je spreman uvek i   na svaki nacin da se  izbori za svoje snove.

Ali,  isto tako, on se uvek bori za ljude koje voli i  uvek je tu za njih. Vratice im osmeh  na lice . Bice u stanju da svakome dokaze koliko je zapravo osoba za primer i da se na njega svako moze osloniti.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2