Mogu posle tebe da imam  nekog, ali JA NE MOGU DA LJUBIM nekog koga NE VOLIM…

Mogu posle tebe da imam nekog, ali JA NE MOGU DA LJUBIM nekog koga NE VOLIM…

23 Januara, 2020 Off By DEA

 Pitaju me sto places.Sto se kidas toliko.

A niko ne shvata kako mi je. Niko ne shvata da sam ja tebi dala sve sto    sam imala i da nikad nikoga nisam volela tako jako   i snazno. Niko ne shvata da sam ja   tebi dala svu ljubav ovog sveta  a   ja tebi nebitna i nevazna oduvek. Nikad nisi zeleo da nam uspe, Nikad  nisi zeleo da traje. Nikad nisi zeleo a ja te volela kao sto nisam nikad nikog i to je ono sto je najgore od svega. Sama sam kriva sto sam verovala u cuda. Sama sam kriva sto sam bila slepa i volela te kao sto nisam nikad i nikog. Sama sam kriva  i to je ono sto  je najgore u mom zivotu. Niko osim tebe nije nikad postojao a ja te volela ludacki. Niko osim tebe nije    mogao da     dotakne moju dusu ni moje telo.

Da, ti si bio  prvi i poslednji a ja tebi nevazna i nebitna. I posle tebe je sve otislo do djavola  i to je ono sto je najgore od svega.

Nikad vise nista ti i ja necemo moci da imamo. Nikad vise nista izmedju nas dvoje a ja bila naivna i luda i verovala da moze da  nam uspe i da to medju nama moze da traje.  Sama sam kriva.

Mislila sam da si poseban. Mislila sam da umes da volis.

Mislila sam da ces biti  iskren a ja    kao i uvek.. Slepa do bola.

Slepa i verovala u cuda pored nekog ko mene nikad nije voleo.

Sama sam kriva i to je ono sto je gore od bilo cega.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2