Možda ti Bog nije dao sve u životu, ali ti je dao KUMU koja ti mnogo znači!

Možda ti Bog nije dao sve u životu, ali ti je dao KUMU koja ti mnogo znači!

28 Februara, 2020 Off By Jovana

Možda u životu nismo dobili baš sve što smo želeli. Možda želimo još mnogo toga da postignemo. Medjutim,  ako imate pravu kumu pored sebe, budite zahvalni Bogu na tom daru.

Kuma je više nego što može bilo ko da postane. Ona je sestra po sudbini. Neko ko će uvek biti tu uz vas ma šta god da je u pitanju.

Nikada vam kuma neće okrenuti ledja i napustiti vas. Ona će zajedno sa vama prolaziti kroz lepe i ružne trenutke u životu.

Nema lepšeg osećaja nego kada znate da možete da se oslonite jedna na drugu šta god da vam život nosi.

Svesni smo da svi problemi, tuga i nedaće u životu lakše preživimo kada je neko uz nas. Neko sa kim možemo sve da delimo, i sreću i tugu.

Kuma vam je poslata u život kao obećanje od Boga da nikada nećete biti sami. Nikada pored nje enćete osetiti samoću i osećaj da nemate nikoga ko će biti pored vas. Nikada vam ona neće okrenuti ledja. Uvek će ići kroz život ruku pod ruku sa vama.

Kuma je tu da znate da uz sebe imate pravog prijatelja i podršku za ceo život.

Kuma je ta koja može da zameni mnoge osobe u životu, ali nju ne može niko. Pre svega jer je ona tu i kada niko drugi nije. Posebna je jer nju biramo srcem. Sami i bez ičijeg nametanja biramo osobu koju ćemo na taj način vezati za sebe. Baš iz tog razloga je posebna, jer je volimo i pre nego što nam postane kuma.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2