MUDROST MAGICNOG VUKA! Izaberi jednog “MAGICNOG VUKA“ i on ti otkriva sta je potrebno da UCINIS kako bi u svom zivotu imao MNOGO SRECE!

MUDROST MAGICNOG VUKA! Izaberi jednog “MAGICNOG VUKA“ i on ti otkriva sta je potrebno da UCINIS kako bi u svom zivotu imao MNOGO SRECE!

Juli 7, 2018 Off By Pleomax993

Borba za srecu nikada nije laka, cak sta vise veoma je se tesko izboriti za srecu, svima nama je nekada potrebna pomoc, potreban nam je savet koji nam moze pomoci da se izborimo za srecu, a takve dragocene savete moze da nam da magija, a isto tako i “magicni vuk“, naime magicni vuk je simbol mudrosti, a upravo je mudrost sto nama svima nedostaje…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

MAGICNI VUK  A.

 

Srece nemate u vasem zivotu samo zbog toga sto previse verujete ljudima, kao i zbog toga sto vam je veoma tesko da donesete bilo kakvu tesku odluku, a kada bi to cinili srece u vasem zivotu bi bilo mnogo vise.

Mudrost magicnog vuka za vas glasi:

“Morate postati mnogo snazniji, morate se prosto drugacije ponasati, morate donositi teske odluke jer jedino ako donosite teske odluke mozete se nadati sreci, takodje, vi morate prestati da toliko verujete ljudima, vi verujete ljudima iako znate da ce vas oni izdati, vase poverenje previse olako poklanjate i to morate promeniti, cim prestanete toliko verovati ljudima, cim budete manje prastali i cim pocnete donositi teske odluke tek onda cete uspeti da se izborite za srecu, tek onda cete srece u vasem zivotu imati mnogo“.

Magicni vuk vam porucuje da se morate promeniti, magicni vuk vam otkriva da morate poceti donositi teske odluke i da morate prestati toliko prastati ljudima, cim tako ucinite onda cete uspeti da se izborite za srecu i tek onda cete u vasem zivotu imati mnogo vise srece to je ono sto vam porucuje ovaj “magicni vuk“.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3