MUDROST, STRPLJENJE i INTELIGENCIJA – Upravo ovo karakterise pripadnike znaka BLIZANACA, Blizanci su osobe za koje nista nije NEMOGUCE!

MUDROST, STRPLJENJE i INTELIGENCIJA – Upravo ovo karakterise pripadnike znaka BLIZANACA, Blizanci su osobe za koje nista nije NEMOGUCE!

7 Augusta, 2018 Off By Pleomax993

Blizanci su osobe koje na svet gledaju iz nekog svog ugla, blizanci na svet gledaju kao na mesto ispunjeno brojnim prilikama za srecu, a ako ko ume da koristi prilike za srecu onda su to bez dileme blizanci…

Fotografija korisnika/ce Marina Nedeljkovic.

 

Blizanci nisu osobe koje sve zele odmah da dobiju, blizanci nisu osobe koje zbog manjka strpljenja mogu da odustanu od necega, blizanci su osobe koje su strpljive, blizanci su osobe koje mogu da sacekaju kako bi dobili nesto.

Blizanci su osobe koje je oduvek krasila njihova velika mudrost, upravo zbog mudrosti blizanci imaju srece u zivotu.

Mnogi danas ne shvataju koliko je mudrost vazna, ne shvataju da je mudrost nesto preko potrebno svima nama, jer uz pomoc mudrosti mozemo izbeci sve moguce probleme, a blizance upravo karakterise mudrost, a blizanci zbog svoje mudrosti nikada nemaju probleme.

Blizanci su osobe koje nigde nikada ne zure, blizanci ne donose ishitrene odluke, ne cine ishitrene poteze koji bi mogli da im donesu tugu, umesto toga blizanci za sve imaju spreman plan, blizanci sve isplaniraju do najsitnijeg detalja pa tek onda pokusavaju da ostvare nesto, a kada tako blizanci ucine, onda uvek uspeju da dobiju ono sto zele.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3