MUŠKARAC koji želi ženu DA SA NJOM RADI ŠTA ŽELI, trazi BAŠ OVAKVU! Saznajte kakve žene njih privlače…

Muškarci zaista često žele neki tip žene, koji će im služiti smo da bi dizali svoj ego. Generalno oni tada žele da oseaćju kao osobe koje mogu da rade šta god požele. To jesta istina i isti ti muškarci tačno znaju kakve žene žele za sebe. Nikada ne treba da budete vi ta žena koja će im služiti samo za to. Jer oni tada nemaju niti osećanja prema toj ženi, niti bilo kave savesti. Generalno vi kao osoba treba da poštujete pre svega sebe, da budete žena koja na ko je. Jer takvi muškarci nikada ženu koja ima samoštovanje neće izabrati za to. Niti ženu koja je jaka i igrađena ličnost. Takvim ženama  nijedna muškarac ne može apsolutno ništa. A kamoli da ih izabere za nekoga sa kim će da rade šta gpod oni požele. Oni vole da nađu tip žena nad kojom će se osećati moćno i značajno.

U nastavku teksta okrivamo koji je to tip žena koje muškarci biraju baš iz razloga da bi mogli da dižu svoj ego, jer žele ženu sa kojom mogu da rade šta god žele.

ŽENE KOJE SEBE NE POŠTUJU DOVOLJNO

Pre svega muškarci biraju žene koje nemaju veliku dozu samopoštovanja. Baš iz tog razloga zato što za to nikada i ne bi mogli da izaberu oni sa viškom samopouzdanja. Takva itekako zna koliko vredi i itekako vodi računa o izboru svog partnera. A žene koje ne poštuju sebe uvek i sve veličaju oko sebe smatrajući da ni one nisu toliko važne. Nikada sebi ne priznaju koliko vrede i kako muškarci treba da se ophode prema njima. Tada oni mogu pored takvih žena u svakom momentu da dominiraju da se dokazuju na razne načine. Pre svega mogu  da ističu svoju ličnost i da druge spuštaju. To je nešto što ne treba da dozvolite.

Nastavak teksta na sledećoj strani…