Muskarci u zodijaku: Ovan je OSVAJAC,Biku je VAZAN PONOS,Blizanac zbog porodice cini sve…

Muskarci u zodijaku: Ovan je OSVAJAC,Biku je VAZAN PONOS,Blizanac zbog porodice cini sve…

Juli 15, 2018 Off By luca

 

DEVICA

Muskarac Devica ce uzivati u slobodi  ali i u tome da menja zene,zavisno od toga u kakvoj je zivotnoj fazi,ali kada se iskreno zaljubi onda se ne moze meriti  ni sa kim. Tada ce za tu osobu dati bas sve sto ima i po snazi ljubavi se nece meriti ni sa kim.

 

VAGA

Tipicno je za vagu da joj treba dosta vremena da donese i najmanju mogucu odluku, i to se odnosi i na muskarce i na zene ali moramo da dodamo da   buduci da se Vaga smatra bogom ljubavi, prosto receno, onda i nije neko cudo sto muskarac rodjen u    ovom znaku prosto uziva u paznji koju mu  lepsi pol poklanja.

 

 

SKORPIJA

Muskarac skorpija je veliki emotivac iako on  bas i ne deluje tako.U stanju je zbog prave ljubavi da promeni ceo svet,veoma je veran i iskren iznad svega.Medjutim,  vrlo se tesko otvara i retko ce bilo kome reci kada mu je tesko i kada pati.

 

 

STRELAC

Ovo je najbolji muski prijatelj po zodijaku.Njemu se uvek moze verovati i na njega se uvek mozes osloniti.Razlikuje se od svih po tome sto  je primer coveka koji je odan i koji je covek od reci.

 

JARAC

Muskarac rodjen u znaku    u znaku Jarca uziva u tome da zavodi,on je veliki avanturista  i veoma je zabavan.Njegovi prijatelji ga prosto obozavaju iz prostog razloga sto je duhovit i sto su  tajne koje mu saopste sigurne kod njega.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2 3