NA SLICI SE KRIJE JEDNA REČ: Možete li je Vi uočiti?!

Jako nam je drago što umete da cenite naš trud i što pokazujete veliko interesovanje za razne vrste igara koje vam pripremamo. Zaista vam mi često pripremamo mozgalice i skrivalice, a mi smo se ovoga puta odlučili za jednu skrivalicu. Vi ovoga puta trebate da obratite pažnju na sliku i da pogodite koja se reč krije na slici, a to svakako da nije lako učiniti…

 

Veoma često vam pripremamo razne vrste skrivalica. To činimo, jer vi jako veliko interesovanje pokazujete za njih. Ipak, mi vam ovoga puta ne donosimo skrivalicu kod koje trebate da pronađete broj ili životinju nego vam donosimo skrivalicu kod koje trebate da pronađete reč na slici.

Kao što i sami možete videti na slici se nalazi jako mnogo ruža, a sve te ruže su u obliku srca. Sem toga negde se na slici nalazi i jedna reč.

Kako bi rešili ovu skrivalicu vi pre svega trebate obratiti pažnju na svaki detalj ove slike. Vi prvo trebate da shvatite gde se reč tačno nalazi, a kada to učinite, onda se trebate potruditi kako bi shvatili koja se reč zapravo nalazi na slici.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Naravno da ova skrivalica nije nerešiva. Čak naprotiv, ova skrivalica nije ni približno teška kao što su to bile neke predhodne. Ali se vi svakako trebate potruditi kako bi uočili skrivenu reč, jer nije lako uočiti reč na slici.

Izdvojite vaše dragoceno vreme za ovu zanimljivu skrivalicu. Obratite pažnju na sliku i pokušajte pogoditi koja se reč krije na slici. Ali ako u tome i ne uspete, nemate razloga za brigu, jer ćemo vam mi ispod otkriti koja se reč krije na slici.

Nastavak na sledećoj stranici…