NA SLICI SE KRIJE JEDNA REČ: Možete li je Vi uočiti?!

 

Kao što smo već rekli, ova skrivalica nije bila preterano teška, ali nije bila ni lagana. Mi smo se potrudili da sakrijemo reč na slici što je moguće bolje samo kako biste se zabavili dok budete rešavali ovu skrivalicu. Baš iz tog razloga smatramo da jako veliki broj vas nije uspeo da pronađe reč na slici. Međutim, svakako da među vama postoje i oni kojima je to pošlo za rukom.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ipak, ako iz bilo kojeg razloga niste uspeli da pronađete reč na slici ili ako niste sigurni u svoje rešenje, evo koja se reč zapravo krije na slici:

Na ovoj slici se krije reč koja predstavlja nešto neverovatno mnogo važno. A skrivena reč je PORODICA. Ipak, svakako da nije bilo lako uočiti reč, jer je ona bila vešto skrivena.

Uostalom pogledajte i sami gde se reč zapravo nalazi:

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Da li ste vi uspeli da pogodite koja se reč krije na slici pre nego što ste pogledali našu sliku sa rešenjem? Ako vam je to pošlo za rukom, koliko vam je truda bilo potrebno za to?

Pišite nam sve vaše odgovore u komentare na našoj fb stranici. A mi ćemo vam i tokom narednih dana nešto interesantno pripremiti.