NAJPRECIZNIJI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR! Nekome će se desiti PROMENE O KOJIMA SANJA!

OVAN

Jako je vazno da kazemo da ste vi neko ko ima naviku da se bori za ono sto zeli.  Nista  vam nije palo sa neba ali vi ste bili i ostali borac koji odlicno zna sta hoce od zivota i koji pri tome nikada ne odustaje od onog  do cega mu je stalo. Lepe vam stvari slede u narednom mesecu.

BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da se cini da ste nekome mnogo obecali. Nije da  ste to zeleli ali je zapravo stvar u tome sto vam se uciniloi da je to  dobra stvar jer niste zeleli da ga povredite.

Ali to cete uciniti sad kad ne mozete to i da ispunite.

 

BLIZANCI

Mozemo da kazemo da je za vas najvaznije da slusate svoje srce  u narednom mesecu. Pa cak i ako vam svi budu rekli da gresite nemojt mariti za  to. Vec radite samo ono sto vam ono nalaze.

Ako tako  bude nema sumnje da ce vam sep9 doneti pravu srecu.

 

RAK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo je to da vama slede promene o kojima ste do sada mogli samo da sanjate.

Zaljubili ste se u jednu osobu i cini vam se da je to  lose ali niste u pravu.

Ona ce vam narednih dana dokazati da zeli i oseca isto sto i vi.

 

LAV

Vrlo je vazno da kazemo da vi i dalje niste sigurni   u svoje emocije prema partneru. I to je veliki problem jer on itekako zeli da zna na cemu je sa vama i cemu moze da se nada.

Vreme je da   istina izadje na videlo.

Pa makar mu time slomili srce.

 

DEVICA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo je to da cete tokom nardonog meseca iskreno  uživati. Zaljubili ste se i od prvog dana meseca ce sve doci na svoje. Vi ste to i zasluzili jer ste  mnogo patili zbog emocija. Ali cini se da napokon sve dolazi na svoje.

 

Nastavak na sledecoj  strani…