NAJTEŽE ŽENE ROĐENE SU U OVA TRI ZNAKA – Teške naravi i sebične zbog čega nisu dobre za VEZU!

NAJTEŽE ŽENE ROĐENE SU U OVA TRI ZNAKA – Teške naravi i sebične zbog čega nisu dobre za VEZU!

5 Augusta, 2018 Off By luca

Ukoliko je vaša nova ljubav problematična proverite da li je rođena u ova tri znaka.

Da li smo zbog naše naravi i mentalnog sklopa dobar partner u vezi? Ako imamo problem u vezama, možda se sve vreme viđamo sa pogrešnim ljudima? Ili je ipak problem u nama?

Žene u ova tri horoskopska znaka jako teško ostvaruju ljubavnu vezu. One prosto imaju takav karakter zbog kojeg teško opstaju u zajednici. Ako želite ljubav za ceo život, to će sa njima biti najteže, skoro nemoguće!

Ovan

Žene u ovom znaku moraju da kontrolišu i nadgledaju svaki aspekt veze. Ne radi se o tome da vas ne poštuju kao osobu. Takve su prirodno. Moraju sve da isplaniraju unapred i žele da svaki detalj u vezi bude na svom mestu. Zbog svog samopouzdanja, interesantne su u početku, ali to samopouzdanje se vremenom pretvara u nadmoćnu prirodu s kojom ćete se teško nositi. One neće dobro reagovati ukoliko ih ugrožavate, na nekog čija je ličnost intenzivna i moćna poput njihove. Najvažnije je da imate na umu da one ne žele da im veza bude borba za nadmoć.

Devica

Postoji jedna stvar koja ljudima nije privlačna kod Devica – to je njihova opsesivno kritička i osuđujuća priroda. Zbog svoje perfekcionističke filozofije, Device imaju nerazumno visoke standarde. One će od vas očekivati da budete više od onoga što jeste, i neće im biti žao što se loše osećate jer ste izneverili njihova očekivanja. Ona smatra da ima prava da postavlja visoke standarde, i ako zaista želite da budete sa njom, morate dati sve od sebe da ih ispunite.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2