Najteži dani dolaze OVOM znaku, Jarca će nešto usrećiti, dok Ribe čeka predivna nagrada!

Najteži dani dolaze OVOM znaku, Jarca će nešto usrećiti, dok Ribe čeka predivna nagrada!

August 1, 2023 Aus Von luca

 

Najteži dani uskoro dolaze pripadnicima znaka Raka…

 

OVAN

Dragi ovnovi, uskoro vam dolaze neki novčani dobici kojima se vi sada ne možete nadati, a oni će vas usrećiti. Konačno će vaši problemi sa novcem prestati da postoje kao da apsolutno nikada nisu ni postojali.

BIK

Dragi bikovi, vi trebate biti veoma hrabri tokom narednog perioda, jer vam se to može isplatiti. Sve će vam polaziti za rukom i vi ćete moći da se izborite za sve ono do čega vam je stalo. Zaista ćete biti srećni.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi ćete uskoro saznati da vas jedna osoba silno želi kraj sebe u vezi. Jedna osoba će učiniti razne postupke sa kojima će vam to pokazati. Uskoro vas očekuju dešavanja koja će vas ostaviti bez teksta.

RAK

Dragi rakovi, vama uskoro dolaze dešavanja koja vam se ni malo neće dopasti. Nažalost, mnoge osobe do kojih vam je stalo će vas razočarati i to na razne načine. Vi ćete biti pod jako velikim stresom.

LAV

Dragi lavovi, vaš partner vam ne veruje dovoljno, a to će vam uskoro postati jasno. Nažalost, vaša voljena osoba će učiniti neke postupke koje ne bi trebala da čini i ona će vam naneti jako veliku tugu sa njima.

nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2