NAJVECE ISTINE o zenama rodjenim u znaku JARCA, DEVICE I BIKA!

NAJVECE ISTINE o zenama rodjenim u znaku JARCA, DEVICE I BIKA!

Februar 2, 2023 Aus Von Jovana

Postoje najvece istine o zenama rodjenim u znaku Jarca, device i bika.

ZENA JARAC

Najvece istine o zeni jarcu… ZENA JARAC je neko ko voli da se inati i po tome je veoma poznata.

Ima jak  kararakter i   bas nikada ne odustaje od onoga do cega joj je stalo.Mnogi  joj zameraju na njenom ponasanju jer prosto ne mari mnogo za misljenja ljudi oko sebe.lnace bikovi  vaze za nekoga ko uvek ide glavom kroz zid pa je tako i sa ovom zenom.

Ona je kraljica istine.Kaze sta misli i nema dlaku na jeziku. Uvek igra posteno i kod nje nema tajni,jer ono sto ona misli ona  to i kaze. U ljubavi je uvek verna i odana pa cak mozda i najvernija zena u zodijaku.Zna sta   hoce i zna sta zeli i nikada od toga   nece odustati.Mnogi bi mogli da se ugledaju na ovu damu sto se emocija tice.

AKO VOLI JEDNU OSOBU,ZA NJU NIKO DRUGI NE POSTOJI.

Dugo joj  treba da zavoli ali joj isto tako dugo  treba  i da preboli. Zena je koju nije lako dobiti,ali i koju je tesko zadrzati. Zaista treba dosta truda oko nje ali nema sumnje da je vredna svakog truda i borbe.

ZENA DEVICA

Najvece istine o zeni devici…

Ova zena je mirna i povucena ali to ne znaci da je slaba. Ona prosto nema potrebu da  ljudima za koje ne mari i do kojih joj nije stalo pokazuje svoje  pravo lice ali kada nesto dovoljno jako zeli bice u stanju da  bude borac i ratnik i jos mnogo toga. Obozava duge veze, i ljubav joj je veoma bitna.Ono sto je osnova i svrha zene rodjene u ovom znaku

je upravo ljubav.Zarko zeli da voli i da bude voljena i to je ono sto joj je vaznije od svega. Nikada ne vara,ali nikada ne prasta prevaru.Onaj ko se usudi da je  tako izda je gubi za sva vremena.

Moramo da naglasimo da zena devica nije stidljiva kakvom se cini.Njeni prijatelji i poznanici imaju samo reci hvale o ovoj zeni.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2