Najvece tajne zene BIKA: Sta je to sto ona LJUBOMORNO KRIJE OD SVIH?

Najvece tajne zene BIKA: Sta je to sto ona LJUBOMORNO KRIJE OD SVIH?

Juli 29, 2018 Off By luca

Za zenu Bik je    porodica na prvom mestu,ona je neko ko zivi zbog onih koje najvise voli.

Tokom celog zivota joj je najvaznije da pronadje muskarca koji ce umeti da joj se preda u potpunosti i da je voli onako kako ona zeli,a to je  iskreno,verno i predano.Za razliku od ostalih dama u zodijaku,zena Bik  je neko ko je uvek iskren u potpunosti i ko se u potpunosti  predaje,odnsono osoba je od poverenja.

Sada cemo vam otkriti neke stvari o ovoj zeni koje verovatno niste nikad saznali:

 

Njoj je ponos  veoma vazan,

ali nije vazniji od ljubavi.Dakle,ako se iskreno zaljubi onda ce biti u stanju da pogazi svoj inat i svoj ponos i da uradi i ono sto je nemoguce kako bi usrecila osobu koju voli i kako bi pre svega osvojila njeno srce.

Veoma je  istrajna u ljubavi i ne dize ruke sve dok se ne uveri da nema nimalo smisla vise se boriti.Dok god ima nade ona ce davati sve od sebe.

 

Porodica joj je broj jedan.

I to je jedino na ovom svetu do cega joj je iskreno stalo i od cega nikada ne dize ruke.Zbog onih koje najvise voli  zena Bik ce biti u stanju da promeni ceo svet.Iako je veliki hedonista i iako zna da uziva u zivotu,zena Bik je pre svega tipican primer osobe koja srecu svojih najdrazih stavlja ispred svoje sopstvene.

 

ISTINA I PRAVDA.

Ovo su dve reci kojima mozemo da objasnimo njenu zivotnu parolu.Ona je iskrena i nesebicna i tipican je primer nekoga od koga nikad neces cuti laz ili doziveti izdaju.

Poznata je po svom britkom jeziku i uvek kaze ono sto misli i bas onako kako jeste pa cak i ako zna da ce ta istina nekome slomiti srce.Buduci da je ona neko na koga se mozes osloniti i da ce ti reci uvek istinu onda se podrazuemva da ona tebi  nece oprostiti ako je slazes.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2