NAREDNA 72H nekome je veoma vazno da vrati svoje samopouzdanje!

NAREDNA 72H nekome je veoma vazno da vrati svoje samopouzdanje!

Februar 2, 2023 Aus Von Jovana

Dani  koji su pred nama jednom zodijaku nece lako pasti…

OVAN

Dani koji slede vam mozda nece biti laki, ali  za to ste sami krivi… Ono sto je jako vazno jeste to da vi morate da shvatite vec jednom da nemate prava da obecavate ono u sta niste sigurni da mozete i ispuniti.  Jednom raku je jako stalo do vas ali cini se da vi njemu  samo dajete laznu nadu.

BIK

Za vas je sada najvaznije da znate da ste osoba koja vredi.  Treba vam neko ko ce vam dati dusu na tacni ali vi kao da ste  izgubili svoje samopouzdanje.  Krenite dalje jer je za  vas sada  najbolje da neke ljude   precrtate.

BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo jeste da vi dobro  znate sta  zelite.  No poenta je u tome sto sada ne zelite da prihvatite da   neke stvari nisu moguce.  To je ovog puta nas iskreni savet.Da se fokusirate na nesto drugo jer ste  zasluzili da budete srecni.

RAK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo je to da ste vi neko ko ima  divnu dusu.  Ali nemojte dozvoliti da bilo ko tu vasu dusu     koristi i da od vas pravi  budalu.  Zasluzili ste mnogo vise nego sto sada imate.

LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo  jeste da vi dobro    znate  da je zivot samo jedan. I nema nimalo sumnje u to da vi u njemu umete da uzivate. Ali, naredni dani vam bas i nece biti laki kao sto mislite… Nazalost shvaticete da osoba koju zelite ne oseca isto sto i vi.

DEVICA

Moramo da kazemo da je  za ljubav  sada najbolje vreme.  Slusajte glas svog srca ma sta ljudi oko vas mislili i pricali. Vi ste neko ko je mnogo patio    zbog ljubavi i vreme je da se neke stvari promene. Da se napokon osetite voljenima.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2