Naredni dani mogu doneti veliki preokret u zivotu cak tri zodijaka!

Nedeljni.

 Nedeljni  horoskop. Saznajte sta vas ceka  u narednim danima.

 

 

 OVAN

Naredni dani vama nece doneti nista posebno. Vi ste osoba koja ima cilj ali ono sto moramo da kazemo jeste da svakako umete da se izborite za ono do cega vam je stalo.

Imati vas kraj sebe znaci imati nekog ko je spreman da se bori za ono sto zeli.

 BIK

Vama naredni dani nece doneti nista posebno. Imate nekog ko je spreman da se bori za vas ali ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da ce neki vasi snovi  kraj njega ne mogu da se ostvare. Nemojte praviti radikalne  greske.

 BLIZANCI

Ova sedmica ce biti sansa da se uverite u to da vas neko voli. Postoji jedan rak koji je spreman   da vam na delu    dokaze svu ljubav ali vi   sada niste spremni da rizikujete jer vase srce u ovom trenutku   nije  u stanju da krene dalje. Treba vam vremena za sve.

RAK

Moramo da kazemo da je jednoj vagi stalo do vas. To vrlo lako moze biti prava ljubav ali moramo da kazemo da niste spremni da rizikujete. Bili ste jako povredjeni   i   sada vam treba vremena da prebolite i da krenete dalje. Dajte sebi  vremena.

 LAV

Ono sto  moramo da kazemo jeste da nema sumnje da vas voli jedan ovan. On je spreman na sve ne bi li vas imao kraj sebe. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da to  nije obostrano. Vi   sa njim ne zelite isto i to je cinjenica.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Smesi vam se novi pocetak kada je jedan rak u pitanju. Dakle samo razmislite o svemu    i znacete i sami kako da se ponasate. Dajte sebi dovoljno vremena da shvatite sta je ono sto zelite. Samo cete u tom slucaju moci da kazete da ste srecni.

 Nastavak na sledecoj strani…