Naredni period : ŠKORPIJA: Zbog POSESIVANOSTI sledi vam LJUBAVNA KRIZA!

Naredni period : ŠKORPIJA: Zbog POSESIVANOSTI sledi vam LJUBAVNA KRIZA!

September 29, 2022 Aus Von luca

OVAN

Morate da znate da kroz ljubomorne postupke samo udaljavate voljenu osobu od sebe. Nema potrebe da se na taj način suočavate. I da na taj način stvarate tenziju i napetost u samom odnosu. Jer budite sigurni ništa korisno niti dobro kroz takvo ponašanje nećete dobiti.

BIK

Osobe u ovom znaku zodijaka pravo je vreme da se suočite sa čistom istinom u oči. Pravo je vreme da pre svega budete potpuno iskreni prema sebi. Da na pravi način sagledate odnos koji trenutno imate u svom životu. I da dođete do nekih bitnih zaključaka koji će dosta toga promeniti u vašoj glavi.

BLIZANCI

Blizanci, sasvim je jasno da u svoj glavi imate neke planove koji nisu baš izvodljivi. I da na taj način samo sebi otežavate. Stvarajućii u svojim mislima potpunu zabludu. Jer pre svega da biste bili srećni istinski morate da budete i realni.

 

RAK

Osećate da se u vama budi iskrena emotivna hemija i zanosnost. I sve to u vama dodatno budi motivaciju i želju da velikim promenama. Pa u tom smislu jako je bitno da pratite svoj osećaj i svoje srce. Jer ćete na taj način biti pre svega sigurni u sebe, ali i u sve ono što radite.

LAV

Jako je bitno da sada pokažete znatno više razumevanja i poverenja. Jako je bitno da pre svega naučite da se u nekim segmentima kontrolišete. I da u svemu tome budite u potpunosi posvećeni. Da budete svakako ono što jeste, ali da u nekim situacijama znate jasno da postavite granicu.

DEVICA

Već duže vreme imate osećaj da odnos sa voljenom osobom ne funkcioniše baš kako treba. I da prosto postoje određeni problemi koji vam u tom smislu stvaraju napetost. Pa shodno svemu tome jako je bitno da o svemu dobro razmislite. I da pre svega budete spremni da se suočite sa realnim odnosima.

Nastavak na sledećoj strani…

Seiten: 1 2