Ne dozvoli da ti DRUGI KROJE ZIVOT, zivi ga po SVOJIM PRAVILIMA!

Ne dozvoli da ti DRUGI KROJE ZIVOT, zivi ga po SVOJIM PRAVILIMA!

27 Januara, 2020 Off By Jovana

Pocela si da mrzis samu sebe, jer si zapala u situaciju da ne volis zivot koji vodis? Pricu u kojoj si se nasla nije tvoj stil zivota i gusi te? Zeno shvati, ti si slobodna da promenis sve sto ti ne odgovara i da ucinis svoj zivot boljim! Ako neces ti ko ce?!

Sve si pokusala, dala sve od sebe da promenis svoju situaciju. Covek koga volis gusi te i ne osecas se lepo pored njega. Ne zasluzuje te! Nije niko dovoljno bitan da ti sama sebi postanes nebitna! Napusti ga, okreni se i potrazi svoju srecu. Nemas sta da izgubis vec si dovoljno nesrecna pored njega, cim je dozvolio da dodjes u to stanje. Zeno gledaj malo sebe, ne dozvoli da propadas zbog nekoga.

Ne svidja ti se mesto u kome zivis? Te ulice, kuce, pa i sam dom u kome zivis unose ti nemir? Pa da li si svesna koliki je ovaj svet? Da li si svesna da u nekom drugom gradu mozda samo tebe ceka sreca i bolji zivot? To mesto u kome zivis nije tvoja granica. Zamenljivo je kao i sve u ovom zivotu, ne dozvoli da te cini nesrecnom.

Posao kojim se bavis je postao tvoja najveca monotonija? Na njemu si jer te drugi ubedjuju da je to najbolje za tebe? Jel to njihov zivot?

Okreni se, potrazi nesto sto ce te ispunjavati i posao kome ces se radovati. Pa pokusaj nesto za sta nisi kvalifikovana. Cudan je danas svet, ima i onih koje su se tako zaposlile sto ne bi i ti. Ko zna. Jedan je zivot pokusaj.

Nastavak procitajte na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2