NE POKAZUJ GADU da ga JOŠ VOLIS : OVAKO se ponašaj i  budi CARICA pred njim!

NE POKAZUJ GADU da ga JOŠ VOLIS : OVAKO se ponašaj i budi CARICA pred njim!

April 16, 2019 Off By Jovana

Ukoliko je nakon prekida odnosa sa partnerom poslednja stvar koju tada želite susret sa njim, nekada se to spontano desi. Nekada jednostavno ma koliko god mi to ne želeli postoje momenti kada je to neizbežno, putevi vas navedu. Ako već dođe to toga najbolja opcija je da taj susret i ako ga ne želite bude sa stilom. Naravno da odmah nakon raskida dok vi ne sredite na neke stvari u svojo glavi treba da gledate da se ne sretnete sa tom osobom. Ali ako je to već nešto što iz nekih razloga ne možete da izbegnete bolje da to bude na nivou.

  • Ako ne nalazite u situaciji gde ste vi bili inicijator raskida.

PRUŽITE PROSTOR BIVŠEM EMOTVNOM PARTNERU

Ukoliko ste vi ta osoba koja je raskinula sa partnerom treba da budete odlučni u tome i da se uvek tako i ponašate. Nikada ne treba da dajete nadu bivšem partneru da bi mogli da se pomirite. Treba da na svaki način izbegavate da ulazite u neku dublju konverzaciju. Naravno da ne treba kada se vidite da okrećete glavu, pristojno treba da se javite. Jednostavno jedina solucija u tim momentima je da komunikacija bude svedena na minimum.

UKOLIKO PARTNER NAPRAVI NEKU NEPRIJATNU SITUACIJU, NEMOJTE SE PECATI NA TO

U jako malom broju slučajeva se partneri raziđu u miru u nekom prijateljskom odnosu. Češće se dešava da neko nekoga ostavi, drugoj strani bude povređena sujeta i tada dolazi do neprijatnosti. Ukoliko vam se i desi da vaš bivši emotivni partner napravi neku scenu pred masom ljudi ostanite dama, pribrani nemojte mu odgovarati na takvo ponašanje. Može takođe da dođe do situacije gde će vam uputiti neke reči koje su pogrdne, odnosno vređati vas, ali nemojte ni tu da mu odogovarate. Budite pribrani u svakoj situaciji.

Nastavak teksta na sledećoj strani….

Stranice: 1 2