Ne radi mi ono sto ne zelis da se sutra tebi desi: Mogao bi ZAZALITI…

Ne radi mi ono sto ne zelis da se sutra tebi desi: Mogao bi ZAZALITI…

Januar 2, 2019 Aus Von luca

Ne radi mi ono sto ne zelis da se sutra tebi desi.

Ne  budi skot koji jedino misli o sebi i na sebe.Budi covek koji je vredan necije ljubavi i  sutra kada neka druga bude na mom mestu nauci da je cenis i ne budi  onakav kakav si bio prema meni.Nemoj.

Jer ti si mene ubio i ti si kriv za svaku moju suzu.Samo ja znam sta sam sve dozivela i prezivela od tebe,a nikad ti nije bilo stalo,nikad nisi mario ni za jednu moju suzu a ko zna koliko sam ih samo prolila.Ja sam bila i ostala samo zena koja te je volela,ali ti moras da postanes drugi covek.Moras da postanes neko ko je drugaciji,neko ko ne gazi po tudjim snovima i zeljama jer ti po mojim jesi.

Nemoj da radis ljudima oko sebe ono sto ne zelis da se sutra desi tebi jer nikad ne znas sta nosi dan,a sta nosi noc.Vratice ti se.Vratice se sve sto si meni radio i zazalices i postaces svestan toga da te to samo sudbina kaznjava za svaku suzu koju sam ikad prolila.Ja sam zbog tebe postala zena koja je prestala da veruje ljudima,ja sam zbog tebe postala zena koja   zapravo misli da je ljubav samo rec,jer dala sam ti sve sto sam imala i sve sto sam mogla dati a dobila sam samo suze i razocarenje i nista drugo.

Nemoj da radis drugima ono sto ne zelis da se tebi desi,   jer mene si dovoljno slomio,nemoj biti skot i ponoviti istu  gresku.

Ja znam da ce jednom doci kada ces da shvatis sve,i kada ces prosto pozeleti da vratis  vreme.Nikad nisi umeo da me cenis  i zapravo nikad nisi postao covek koji je vredan necije ljubavi ali ja sam te volela i ja nisam mogla da shvatim,nisam mogla da vidim kakav si zapravo….

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2