Nedeljni horoskop od 10. do 17.septembra: Tajne nece ostati tajne!

Nedeljni horoskop od 10. do 17.septembra: Tajne nece ostati tajne!

September 9, 2022 Aus Von dea

 Saznajte sta vas ceka u narednih sedam dana.

 

 OVAN

Nedeljni horoskop za vas je ovog puta vise nego povoljan. Doci ce do toga da se neke vase zelje ostvare i da konacno dobijete ono sto ste dugo cekali. Cinjenica je da postoji neko kome je do vas jako stalo.

 

BIK

Moramo da kazemo da dolaze dani za ljubav. Dani kada cete moci da  kazete da su se vase zelje ostvarile. Jako je vazno da imate na umu da postoji neko ko je spreman da se bori da vas osvoji. Ostalo je na vama.

 

 BLIZANCI

Ova sedmica moze da donese niz promena kada ste vi u pitanju. Ako sada razmisljate o nekome iz svoje proslosti znajte da su velike sanse da vi tu osobu i vratite u svoj zivot. Naravno, imajte na umu da sve zavisi od vas.

RAK

Dobicete sve do cega vam je stalo. Sledi vam jako lepih sedam dana. To je ono sto je izvesno. Nema nimalo sumnje da ce ovo biti period kada vecini pripadnika vaseg znaka sledi nesto lepo i neke lepe vesti.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo, vi cete u sledecoj sedmici dobiti sve ono o cemu ste do sada samo mastali. To je ono sto ste svakako zasluzili. Uvek ste bili osoba koja je cinila dobra dela. Sada je vreme da se vase zelje ostvare.

 

DEVICA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili sve do cega vam je stalo. To je jako vazno. Neko ste ko zapravo nikada ne odustaje od onog sto naumi. Cini se da je doslo vreme da se neke vase zelje ostvare brze nego sto mislite.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2