Nedeljni horoskop od 16. do 22. jula 2018: Ljubavni izazovi za Lava, Vaga širi vedrinu oko sebe, Ovan se svojski trudi da dosegne svoje snove

Nedeljni horoskop od 16. do 22. jula 2018: Ljubavni izazovi za Lava, Vaga širi vedrinu oko sebe, Ovan se svojski trudi da dosegne svoje snove

14 Jula, 2018 Off By luca

Nedeljni horoskop od 16. do 22. jula 2018: Polako gazimo u drugu polovinu jula, a tokom ove sedmice sreća će se naročito smeštiti Devicama, Rakovima i Strelcima. Saznajte šta očekuje vaš znak u ljubavi, na poslu i kakvog ćete zdravlja biti,piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer vam pozicija planeta u tom smislu donosi manje dešavanja i poneku provokaciju. Zato budite mudri i staloženi koliko god možete. Ako vas partner povredi, ne uzimajte to previše k srcu. Proći će.

KARIJERA: Vaša poslovna interesovanja polako se preusmeravaju na istraživanja. Ono što ste postigli je tu, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati da dosegnu svoje snove na sasvim originalan način.

ZDRAVLJE&SAVET: Opuštaće vas umetnički sadržaji.

 

BIK

LJUBAV: Izazovna pozicija ljubavnih planeta u odnosu na vaš znak učiniće vam ove dane zahtevnim za ljubav. Mnogi će prepoznati svoj ideal koji su tražili ili će ga tražiti po pravim kriterijumima. U svakom slučaju, nećete biti potpuno zadovoljni.

KARIJERA: Iako će vaši saradnici pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obe strane žele da dominiraju, a u zajedničkom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gde vam je mesto i tako se ponašajte.

ZDRAVLJE&SAVET: Bavite se sportom. On vas otvara.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaši emotivni odnosi će se postepeno poboljšavati, ali ne toliko koliko možda očekujete. Bićete opušteniji i srećniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo.

KARIJERA: Svoje poslovno interesovanje polako ćete prebacivati na proširivanje znanja, bilo u smislu novih sadržaja, bilo kroz saradnju s ljudima iz struke. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete zavrteti nešto u tom pravcu. Radite što više.

ZDRAVLJE&SAVET: Nemojte da žurite.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3