Nedeljni horoskop od 17. do 24.septembra:Kome se karma vraca?

Nedeljni horoskop od 17. do 24.septembra:Kome se karma vraca?

September 16, 2022 Aus Von dea

Nedeljni horoskop za sledecu sedmicu. Evo prilike da saznate sta vas ceka u danima koji su pred nama.

 

 OVAN

Ono sto moramo da kazemo jeste da cete vi u sledecoj sedmici dobiti ono za cim mastate. To je ono sto moramo da kazemo. Iz dana u dan vam je jasno da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze svoju ljubav.

 

BIK

Jako je vazno da kazemo da nema sumnje da postoji neko do koga vam je jako stalo. Ali, osoba za koju se borite nije ona prava i to je ono sto moramo da kazemo. Ostanite ono sto jeste i prestanite da gubite vreme na pogresne ljude.

 

BLIZANCI

U sledecoj sedmici nece biti velikih promena kada ste vi u pitanju. To je ono sto moramo da kazemo. Sve vam je jasnije da vas voli jedan rak i da treba da mu date priliku ako je vase srce sada slobodno.

 

RAK

Moramo reci da nema sumnje da cete vi u danima koji su pred nama ostvariti neke svoje snove. Posle niza razocarenja i suza je moguce da dodjete do svog cilja. Ali, nemojte gledati u proslost, jer se  tamo nista nije promenilo.

 

 LAV

Konacno, dolaze dani za ljubav. Dani kada ce vam biti jasno da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Mislite o tome. Nekada moramo vise da se fokusiramo.

 

DEVICA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da nema sumnje da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ali  je vrlo vazno da ne odustajete od svojih namera i planova i ne pristajete na manje od onog  sto zasluzujete.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2