Nedeljni horoskop od 6. do 12. avgusta 2018: Devici povećane šanse za ljubav, Ribe dominiraju na poslu, Škorpija smatra da je bogomdana

Nedeljni horoskop od 6. do 12. avgusta 2018: Devici povećane šanse za ljubav, Ribe dominiraju na poslu, Škorpija smatra da je bogomdana

August 3, 2018 Aus Von luca

JARAC

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer je sada bolje biti realista nego idealista. Odolite iskušenju nadmudrivanja. Budite tolerantni i duhoviti koliko god možete. Ako vas partner isprovocira, ne uzimajte to previše k srcu. To je prolazno.

KARIJERA: Brzina kojom ćete delovati na radnom mestu biće prevelika da bi drugi mogli da vas slede. To je posledica toga što vi unapred vidite gde treba intervenisati, pa nema gubljenja vremena. Ipak, nešto treba da objasnite i saradnicima.

ZDRAVLJE&SAVET: Dva para očiju vide više nego jedan.

VODOLIJA

LJUBAV: Čeka vas dobar vetar u leđa kad se o ljubavi radi. Činiće vam se da su svi pogledi upereni u vas. Rado ćete izlaziti i pokazivati se drugima. Oni u vezama biće jako raspoloženi za nežnosti. Neki će zajedno putovati ili nastupati u javnosti.

KARIJERA: Vaš poslovna interesovanja polako se preusmeravaju na istraživanja. Ono što ste postigli je tu, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati da dosegnu svoje snove kroz sasvim neobičan put.

ZDRAVLJE&SAVET: Povežite se bolje s ljudima.

 

RIBE

LJUBAV: Povremeno ćete osetiti mala nezadovoljstva ili prolazne prepreke za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer ćete istrajnošću uvideti koliko zapravo imate snage i koliko volite. Sve će se s vremenom istopiti samo od sebe, a ostaće samo ono dobro.

KARIJERA: Kad se čini da svi gube iluzije, vi ste dovoljno ludi da ne podlegnete. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i sprovedite to u delo bez skretanja s puta. Vaše ideje su odlične i doneće rezultate.

ZDRAVLJE&SAVET: Možete se dobro zabaviti.

ehoroskop.net/ astrosudbina.com

 

Seiten: 1 2 3