NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP! Jedan znak ove nedelje ŽELI SAMOĆU!

Ljubav sledece sedmice.

OVAN

Ove nedelje Ovnovi mogu očekivati znaimljivu ljubavnu nedelju, slobodni pripadnici znaka više će se družiti i mogu upoznati nove ljude, a moguć je susret sa osobama iz prošlosti, pa se neki kontakti mogu obnoviti. Zauzeti će imati utisak da je partner u svom svetu.

BIK

Bikovi ove nedelje sa partnerom mogu razmatrati neke stare ljubavne teme, a međusobni odnosi postaće tema konstantnog preispitivanja. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da sretnu osobu koja im je značila u prošlosti, a neki mogu poželeti da obnove kontakt.

BLIZANCI
Blizanci će ove nedelje biti okrenuti dešavanjima u svojoj porodici, mnogi će imati susrete sa nekim dragim ljudima, a odnos sa partnerom će se poboljšati. Slobodni pripadnici znaka postaće raspoloženiji za druženje i izlaske i imaće više zanimljivih poznanstava

RAK

Rakove ove nedelje ne očekuje previše događaja na ljubavnom planu. Zauzeti pripadnici znaka biće skloni melanholiji i analiziraće svoje emotivne odnose. Slobodni Rakovi više novih kontakta mogu imati preko posla, ali ozbiljnijih ljubavnih šansi neće biti mnogo.

LAV

Lavovi ove nedelje mogu imati naglašen društveni život, biće mnogo kontakata i novih poznanstava, a mnogima će goditi da privlače intersovanje okoline. Zauzeti će želeti da dominiraju u emotivnim odnosima, pa ponekad partneru mogu postavljati prevelike zahteve.

DEVICA

Device ove nedelje mogu zaokupiti neobični ljubavne situacije. Neke mogu ponovo razmišljati o osobi iz iz prošlosti, neke će biti u ozbiljoj emotivnoj dilemi, šta i kako dalje, a većina neće znati šta zapravo želi od emotivnog odnosa. Oni u tajnoj vezi najbolje će se provesti.

Nastavak na sledecoj stranici…