Nedeljni ljubavni horoskop od 17. do 24.septembra: Neko mora da poslusa svoj razum!

Nedeljni ljubavni horoskop od 17. do 24.septembra: Neko mora da poslusa svoj razum!

September 16, 2022 Aus Von dea

Sledi jos jedna sedmica. Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada ce cuda biti moguca…

 

 OVAN

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ni u kom slucaju ne treba da gledate u proslost. Znajte da se tamo nista nije promenilo. Vrlo je moguce da ce nastupiti dani kada ce uslediti trenuci kada cete shvatiti da proslost mora to i ostati.

 

 BIK

Ne treba da lazete nikoga.Ako vam nije stalo znajte da je to potpuno u redu. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite ni u kom slucaju. Ako ste prestali da volite onda to otvoreno i recite.

 

 BLIZANCI

Moramo da  kazemo da dolaze dani za ljubav. Dani kada ce sve doci na svoje i kada cete moci da kazete da su se vase zelje ostvarile. Sve vam je jasnije da je jedan rak spreman da se bori ne bi li vas osvojio.

 

RAK

Ono sto je vazno, moci cete da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste do sada samo mastali. Ali, polako. Imajte na umu da nista nije nemoguce za onoga ko je spreman da se bori za ljubav. Vama sledi ostvarenje zelja.

 

LAV

Ova sedmica vama donosi priliku da o svemu dobro razmislite. Vi ste bili voljeni i imali ste nekoga ko je bio spreman na sve zbog vas. Niste znali da cenite tu osobu i to je najveca moguca istina. Dolaze dani kada cete sve saznati.

 

DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani za ljubav. Dani kada nista nece biti nemoguce. Mislite o tome. Sve vam je jasnije da je jednom raku stalo do toga da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2