Nedeljni ljubavni horoskop od 23. do 30.septembra: Bivsa ljubav zeli jos jednu sansu!

Nedeljni ljubavni horoskop od 23. do 30.septembra: Bivsa ljubav zeli jos jednu sansu!

September 23, 2022 0 Von dea

U toku sledece sedmice ce nastupiti velike promene kada je o emocijama rec.

 

OVAN

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da vam dolaze jako lepi dani. Da cete moci da kazete da je nekome do vas iskreno stalo. Imajte na umu da vas voli jedna devica i da nema toga sto nije u stanju da uradi ne bi li vas usrecila.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da vama slede dani za promene. Zvezde ce biti na vasoj strani tako da bas nista nije nemoguce za onoga ko je spreman da se bori i da veruje u bolje sutra.

 

BLIZANCI

Konacno cete moci da kazete da su se vase zelje ostvarile. Ali nemojte da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Moramo da kazemo da je sve moguce onome ko zna sta hoce od zivota.

 

RAK

U narednoj sedmici vas cekaju promene. Moracete da donesete neke vazne odluke i da promenite mnogo toga u svom zivotu. Znajte da je cinjenica da vas voli jedan lav i da su njegove emocije prema vama iskrene.

 

LAV

Sve je u redu. Postoji neko ko bi za vas sve uradio. Ali, nemojte da se dvoumite oko toga da li da toj osobi date sansu. Mozda vas je jednom povredila ali nema sumnje da vas i dalje voli iznad svega.

 

DEVICA

U toku ove sedmice sve moze da dodje na svoje. Ako postoji neko do koga vam je stalo znajte da toj osobi treba to i da kazete. Ona vas voli mnogo vise nego sto mozete i da zamislite i to je vrlo vazno.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2