NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP:Evo sta vam donose PRVI DANI NOVE GODINE!

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP:Evo sta vam donose PRVI DANI NOVE GODINE!

Dezember 29, 2018 Aus Von luca

OVAN

Vama ce pocetak  godine biti veoma  zanimljiv i vi cete nastojati u svakom mogucem smislu da se zabavite i da mislite na to kako da sto lepse i  kvalitetnije provedete svoje vreme.Cak i ako ste slobodni   uzivacete u narednim danima.

 

BIK

Sedmica koja je pred vama ce u vasem slucaju biti prilika da ostvarite neke svoje zelje.Recimo,mogli bi ste  da se konacno usudite da jednoj osobi priznate sta je ono sto osecate prema njoj.Male su sanse da cete zazaliti zbog toga.

 

BLIZANCI

Reklo  bi se da ce naredna sedmica sto se ljubavi tice biti pun pogodak barem kada ste vi u pitanju.Nadjite nacina da   osvojite srce osobe o kojoj ovih   dana stalno razmisljate.Moglo bi sve da se dovede u red.

 

RAK

Vama ce tokom prve sedmice u novoj  godini biti vazno samo da prve dane provedete kraj onih koje volite.Ako ste u vezi posvetite se partneru,a za slucaj da ste slobodni –  onda se okruzite prijateljima i porodicom.

 

LAV

Mnogi lavovi ce upravo u prvim danima sledece godine zeleti da dobiju svoju slobodu nazad.Kao da cete jednostavno da  shvatite da osoba sa  kojom ste ne ume da vam pruzi sve sto vam je potrebno.

 

DEVICA

Vama sledeca godina  bar sto se ljubavi u prvoj sedmici, tice nece biti savrsena. Zapravo,jako su velike sanse da cete se u prvim danima sledece sedmice razocarati.Nemojte gajiti velike nade.

 

VAGA

U prvim danima sledece sedmice bi ste mogli da nadjete dovoljno vremena za sebe.Neka to  bude u svakom smislu i novi pocetak za vas,da shvatite sta je ono sto zelite i sta je zapravo ono sto vam je potrebno.

 

SKORPIJA

Vi u prvim danima sledece godine necete imati potrebu da bilo sta menjate u svom zivotu.To bi moglo da znaci da cete biti zadovoljni i opusteni pa cak i ako kraj sebe nemate nikog ko bi mogao da vas usreci.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2