Nekad smo nas dvoje bili SVE,  sad smo samo DVA STRANCA koji glume da se ne znaju…

Nekad smo nas dvoje bili SVE, sad smo samo DVA STRANCA koji glume da se ne znaju…

Dezember 19, 2018 Aus Von luca

 Nisam zelela da se ovako zavrsi.Nisam mislila ni da moze.

Nakon nase onolike ljubavi,nakon svih lepih stvari koje su nam se desile.Nakon  svih divnih trenutaka vidi nas sada,vidi gde smo dosli,vidi kako smo od para koji se voli najvise na celom svetu  postali samo stranci.

Okrenem glavu od tebe kad te sretnem,a onda kazem nije mi stalo kad me pitaju osecam li sta.Okrenem glavu od tebe kad te sretnem i nekako se setno nasmejem kad mi kazu da si srecan…Kazem da mi je drago i da to jesi zasluzio,i jesi,ali ja sam mislila da ce to biti sa mnom.

Kad me vidis   predjes na drugu stranu ulice,a onda prosto osetim kako se okreces i gledas u mom pravcu.Nas bi dvoje jos mnogo toga jedno drugom mogli da kazemo i da damo,da samo nismo toliko ponosni i da od  ljudi koji se vole do neba kao nas dvoje nismo postali samo dva stranca koja su imala sve dok su zajedno bili,a sad ovako sami nemaju nista..

Nakon nase onolike ljubavi,nakon svih lepih stvari koje su nam se desile ja sad moram da se pomirim da ces ti nekoj drugoj da das sve ono sto sam mislila da ce do kraja zivota da pripada samo meni.

Volela bih vise od icega na svetu da mogu da vratim vreme i da molim nebo i sudbinu da nas nikad ne razdvoje ali bilo je sta je bilo,nema nazad i nema napred,barem ne kad smo nas dvoje u pitanju.

Odlicno znam da sa njom neces imati ono sto jesi sa mnom imao,ali sta mi to sad vredi,sta ja sad drugo mogu umesto da lijem suze i da se secam   kako sam nekad bila srecna do neba,kako sam nekad ludo volela i bila isto tako ludo voljena…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2