Neke zene bas i ne vole ZENU JARCA! Zasto?

Neke zene ne podnose zenu jarac

Neke zene jednostavno ne vole zenu rodjenu u znaku Jarca… Za zenu rodjenu u ovom znaku ne postoji nemoguce.

Neke zene zele da vide je na dnu, zele da je vide bespomocnu. JARCICA  je neko ko je prosto stvoren za velike  stvari u životu. Ona se ne libi nijednog posla sve dok je on castan i pošten. Tako da joj je zapravo najvaznije da joj je obraz  cist a  nema veze da li su joj ruke prljave.

Iako cesto ima priliku da uziva u luksuzu zena u ovom znaku retko kada  stavlja novac na prvom mestu jer zapravo je rodjena za pravu ljubav samo sto joj nikada nije lako da pronadje muskarca koji moze da je prati. Jer je ona snazna zena koja uvek ima velike ciljeve u zivotu.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Od presudne joj je vaznosti  da od muskarca sa kojim je ima poštovanje. Jer joj je zapravo to najprece pa tek onda ljubav,neznost i iskrenost.

Ovu zenu nikada nije lako razumeti jer su joj ciljevi  uvek veliki. Ali ako vas zavoli onda mozete biti ponosni na sebe jer u njoj imate podrsku,prijatelja i ljubav. Sve sto vam  zatreba.

Neke zene u zodijaku zenu Jarca ne vole zato sto ona ima ono sto druge mogu samo da sanjaju a to je  snaga i  smisao za  humor ali i volja da se bore i onda kada bi svi drugi odustali.

Jarcica je neko ko zbog ljubavi najvise pati.

Nastavak na sledećoj stranici…