Neki znakovi zodijaka SU U POTRAZI ZA PRAVIM PARTNROM, dok jednog EMOTIVNI PARTNER GUSI!

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijaka samo u jednom momentu u tekućem periodu osetiće da im je i više nego potrebna sloboda. Vreme isključivo i samo za njih. Sa emotivnim partnerom do sada ste proveli dosta vremena. Prosto osećate da više niste u stanju nešto novo da pokažete ili dokažete. Tako se i postavite i postupajte u skladu sa tim.

BIK

Bik pored sebe ima emotivnog partnera koji ga već duže vreme istinski ispunjava i čini srećnima. Savetujemo vam da u tekućem periodu vi pokažete više osećanja i emocije kako biste vaš odnos sačuvali na duge staze. Sada verujete jedno u drugo i potrudite se da tako i ostane.

BLIZANCI

Na vas je jedna osoba koju ste nedavno upoznali ostavila veoma jak i snažan utisak. Ne možete da je isbacite iz glave i misli. Razmišljate da li zaista vi treba da napravite prvi korak kako biste se zbližili. Tako da postoje velike verovatnoće da u narednom periodu uplovite u emotivnu vezu.

RAK

Osobe u ovom znaku zodijaka već duže vreme tragaju za osobom koja će ih istinski ispuniti i usrećiti. Zele bezuslovnu ljubav, pažnju i podršku. Jedan sasvim slučajan susret sa osobom iz prošlosti može da otvori novo poglavlje u vašem životu. opustite se i uživajte.

LAV

Lav će morati u tekućem periodu da se navikne na određene dogovore i kompromisa. Kako postoji velika verovatnoća da ćete otpočeti zajednički život sa osobom koja je već dugo pored vas. Morate da se odreknete nekih svojih navika i rutina koje ste do sada praktikovali.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani…