Nekome danas slede negativna desavanja!

Nekome danas slede negativna desavanja!

September 9, 2022 Aus Von Jovana

Dnevni horoskop za 10. septembar za sve znake zodijaka. Sta vas ocekuje danas?

OVAN

Dragi ovnovi, polozaj planeta ce vam danas savrseno odgovarati i vi se trebate potruditi kako bi to iskoristili na najbolji moguci nacin. Vi cete danas imati osecaj da se mozete izboriti za sve ono sto zelite i upravo zbog toga vas ocekuje mnogo pozitivnih desavanja.

BIK

Dragi bikovi, situacija na planu vase veze vec dugo vremena nije bas najbolja. Vas partner zapravo cesto cini neke postupke sa kojima nanosi stetu vasoj vezi, a vi nesto morate po tom pitanju preduzeti. Vi nista ne trebate prepustati slucaju.

BLIZANCI

Dragi blizanci, previse vi mislite na srecu voljene osobe, a premalo na sopstvenu. Vas partner zaista jeste srecan sa vama u vezi, ali vi bas i nemate previse razloga za srecu. Vi prosto u nekim situacijama morate poceti da mislite i na sebe.

RAK

Dragi rakovi, vas mnogo negativnih desavanja ocekuje danas i to zbog toga sto vam zvezde nece biti naklonjene. Vi zaista trebate pokazati veliki oprez danas i ne trebate rizikovati ni sa kakvim odlukama, jer samo na takav nacin mozete izbeci probleme.

LAV

Dragi lavovi, pred vama je jos jedan u nizu turbulentnih dana. Vas danas ocekuju razlozi za srecu zbog jednog manjeg novcanog dobitka, ali vas isto tako danas ocekuje mnogo negativnih desavanja na planu ljubavi i zbog toga vam nece biti lako.

DEVICA

Drage device, vi nista ne cinite kako bi se situacija na mnogim planovima vaseg zivota promenila na bolje. Vi kao da ocekujete da ce se problemi koje imate resiti sami od sebe, a to se sigurno nece desiti. Vi se prosto morate posvetiti resavanju problema ako zelite da uzivate u sreci.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2