Nekome sreća, a nekome tuga: Uticaj PUNOG MESECA će biti snažan na živote ovih znakova!

Noć punog meseca uskoro dolazi. Ona je već 5. jula, a uticaj punog meseca će biti negativan na život pripadnika znaka Raka i njima će doneti probleme, dok će uticaj punog meseca doneti mnogo sreće Strelcima i Lavovima…

 

RAK

Dragi rakovi, nažalost, uticaj punog meseca na vaš život će biti negativan i zbog uticaja punog meseca vas očekuje jako mnogo problema. Vi i sada imate mnogo problema u životu i zbog toga vam ni malo lako neće pasti novi. Naime, vi ćete problema u životu imati od noći punog meseca koja je 5. jula pa sve do 11. jula. Vama taj period ni po čemu neće ispuniti očekivanja i vama predstoje dešavanja koja vam se ni malo neće dopasti.

Vama zbog negativnog uticaja punog meseca zaista ništa neće polaziti za rukom i zbog toga vas mnogi problemi očekuju. A vas zbog uticaja punog meseca pre svega očekuju problemi na planu ljubavi zbog kojih će vam biti jako teško.

Nažalost, vama zbog negativnog uticaja punog meseca predstoje teški dani i zbog toga će vam biti potrebno mnogo opreza.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

STRELAC

Dragi strelci, vama dolaze divni dani tokom kojih ćete biti odlično raspoloženi. A vama divni dani dolaze samo zbog toga što će uticaj punog meseca na vaš život biti izuzetno pozitivan. Vi već dugo vremena čekate na dane ispunjene srećom, a vama takvi dani konačno dolaze.

Naime, uticaj punog meseca na vaš život će biti pozitivan i vama će uticaj punog meseca omogućiti sreću. Vi ćete mnogo sreće u životu imati od noći punog meseca koja je već 5. jula pa sve do 15. jula, a taj period će vam biti prosto pa nezaboravan.

Vama će tokom tog perioda aposlutno sve pogodovati i polaziti za rukom i vi ćete moći da se izborite za sve ono do čega vam je stalo. A vama će taj period pre svega obeležiti neka divna dešavanja koja vas očekuju na planu ljubavi vašeg života.

Nastavak na sledećoj stranici…