Nezaboravni dani stizu Ovnu, Raku i Vagi a nekoga ceka tesko razocerenje !

Nezaboravni dani stizu Ovnu, Raku i Vagi a nekoga ceka tesko razocerenje !

August 29, 2023 Aus Von luca

 

Saznajte sta vas ocekuje na polju ljubavi u narednoj sedmici. Stizu dani srece ali i velikih ljubavnih problema.

OVAN

U toku  sljedece  sedmice vi cete biti samo sretni jer sa voljenom osobom provodite samo sretne dane. Vas ljubavna sreca prati i vi za probleme necete znati. Pred vama je sreca kao nikad do sada jer cete uspjeti da rijesite probleme koji su vas do sada pratili.

 

BIK

Pred vama su velika razocarenja jer voljena osoba pravi jedan potez koji vam se nikako nece dopasti. Vi necete biti sretni jer cete saznati nesto jako bitno sto ce vam slomiti srce. Vrijeme je da se suocite sa istinom koja ce vam tesko pasti.

 

BLIZANCI

Naredne sedmica vam donosi probleme na polju ljubavi jer sa voljenom osobom nikako da pocnete rijesavati nesuglasice koje su sve cesce i cesce. Nece vam biti lako jer pred vama su desavanja koja mnogo stete vasoj vezi.

 

RAK

Predivne promjene su pred vama jer sa voljenom osobom cete napokon imati priliku da se udaljite od svih problema. Sreca vas napokon poslije mnogih losih desavanja pocinje da prati. Slobodni rakovi nece uspjeti da osvoje srce osobe do koje im je mnogo stalo.

 

LAV

Napokon vam se mijesi velika ljubavna sreca jer vi cete upoznati osobu  koja ce vase srce ukrasti na prvi pogled. Pred vama su desavanja koja ce vas oduseviti jer vi srecete svoju veliku ljubav.Lavove u vezi ne ocekuju neke posebne promjene.

 

DJEVICA

Pred vama su promjene koje vam se nece mnogo dopasti jer dolazite do saznanja da voljena osoba voli jednu drugu osobu. Pred vama je sedmica  u kojoj cete saznati istinu koja ce vam slomiti srce. Vrijeme je da istina izadje na vidjelo.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Seiten: 1 2