Nije jednostavno kao sto izgleda: Mozete li Vi resiti ovu mogalicu?!

U poslednje vreme vam jako cesto pripremamo razne skrivalice i mozgalice, a to cinimo, jer znamo da volite da ih resavate. Upravo iz tog razloga vam mi i ovoga puta donosimo nesto zanimljivo, a mi vam ovoga puta donosimo jednu mozgalicu. Ipak, ova mozgalica nije teska kao neke predhodne nego je pre svega zanimljiva…

 

Znamo da volite da pronalazite skrivene predmete, ali smo isto tako primetili da volite da resavate razne mozgalice. Upravo zato vam ovoga puta donosimo jednu mozgalicu. Ono sto je cinjenica jeste to da ova mozgalica nije previse teska, ali ce vam svakako biti potrebno kako mnogo vremena, tako i opreza kako bi dosli do njenog tacnog resenja. Prvo sto trebate da ucinite jeste da shvatite koliko koja zivotinja nosi poena.

Kao sto i sami mozete videti na slici se nalaze gusenice, pcele i mravi, a vi trebate da shvatitie koliko koja zivotinja nosi poena. Naravno kao i mnogo puta do sada u tome vam najvise mogu pomoci primeri. Upravo se primeri nalaze na slici kako bi vam olaksali resavanje ove mozgalice i ako obratite paznju na primere onda cete shvatiti koliko koja zivotinja nosi poena.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Izdvojite malo vaseg dragocenog vremena, razmislite o ovoj mozgalici i pokusajte je resiti. Medjutim, ako iz nekog razloga ne uspete ili ako ne budete sigurni u svoje resenje, ne brinite, mi cemo vam tacno resenje ostaviti ispod, a takodje cemo vam objasniti kako se dolazi do tacnog resenja ove mozgalice.

Nastavak na sledecoj stranici…

Odgovori